top of page

Гама автоматични измивни машини

Нов опит в света на измиването

 

Автоматичните автомивки от сериите M'NEX и MSTART проектирани от ISTOBAL, ще надхвърлят всички ваши очаквания. Елегантният модулен дизайн на машините от тези  серии, поставя нова тенденция в автоматичното измиване на автомобили,  като същевременно отговаря на всички ваши нужди.
 

Открийте  предимствата, които различните модели от сериите M'NEX и MSTART предлагат.

M'NEX 25 Автоматична четкова машина Истобал

M'NEX 32

Нов висок клас автоматична четкова машина

Новата автоматична машина от висок клас модел M'NEX32, която съчетава серия от технологични подобрения и нововъведения, предназначени за подобряване работата на потребителя.  M'NEX32 включва най-новите разработки на ISTOBAL, включително повече функции и иновативни възможности за допълнително оборудване с обновена имидж и по-съвременен дизайн. Други изключителни характеристики M'NEX32 е новата Infinite  мус арка – водопад от пяна и LED екрани.

Новият M'NEX32  е сложната еволюция на най-универсалният модел M'NEX22. 

Технически характеристики:

Нова визия  с LED екрани за по-добра комуникация с потребителите.

Управление на всички мотори във машината посредством честотни преобразуватели.

Подготвена за нови и атрактивни допълнителни екстри, като двоен наклон на вертикални четки и добавяне на Infinite  мус арка – водопад от пяна.

Четки- система Link-it.

Химически продукти от гамата Еesens® на Istobal.

Патентована система- Колектор за течности :Подобрено разпределение на течностите с общ воден колектор на входа и изхода на модулите.

Цялостен изсушител, състояща се от два странични сешоара с капацитет от  по 3kW (4 HP) и една хоризонтална сканираща изсушителна греда с мощност 2x4kW (2 × 5,36 HP).

Височини на измиване: 2300 мм [7 '- 6 1/2 "], 2,500 мм [8' - 2 3/8"] и 2,700 мм [8 '- 10 1/4 "].

Ширини на измиване: 2,500 мм [8 '- 2 3/8 "] и 2,700 мм [8' - 10 1/4"].

M'NEX 28

Максимална мощност,минимално място

Автоматична четкова машина за измиване и изсушаване на автомобили , състояща се от 4 вертикални четки и 1 хоризонтална четка, контролирани от мощни датчици. Прахово боядисване с минимална дебелина от 60 micras (30 µ , 30 µ Цвят). Една машина с огромен потенциал: програми за извършвне на ефективно цялостно измиване и изсушаване за минимално време. К ъм M'NEX28 може да се доави опция - двоен изсушител с функция сканиране и копиране профила на МПС-та, предоставяща перфектно изсушаване на автомобилите.  Компактния дизайн  , позволявайки този модел  да се използва  и за подмяна на съоръжения, които вече съществуват без да е необходимо изграждане на нова фундаменталана основа , тъй- като M'NEX 28 може да се инсталира върху стандартен 9-метров фундамент на измивно помещение.

M'NEX 27

Двоина ефективност,двойна печалба

 

Ако търсите решение за предлагане на две отделни функции при използване на една машина,то тогава трябва да спрете вниманието си върху модел М’Nex 27.

С М’Nex 27 имате 2 в 1 - Две машини работещи с две отделни функции (за измиване на автомобили и за изсушаване на превозни средства след измиване) за значително увеличаване на пропускателната способност. Предотвратява се пръскане на превозните средства по време на фаза сушене, тъй- като водните уреди са разположени в отделно измивно помещение . Двойна линия от услуги, свързани с енергийна верига. Прахово боядисване с минимална дебелина от 60 micras (30 µ грунд, 30 µ Цвят). Висок изсушаващ цикъл при при ниски обороти (1500 RPM) и 14 кВт мощност. Всеки модул може да бъде индивидуално персонализиран.

M'NEX 25

Заедно за да победят

Модел M'NEX 25 съчетава най-високо качество на измиване в два модула: Измиване и изсушаване . Това е автоматична четкова машина, отличаваща се с големи възможности, благодарение на синхронизирания си дизайн. Тази уникална функция означава предлагане на дълъг списък от екстри по избор ,които могат да се добавят към стандартната M'NEX 25 , за да я направят най-пълна, надеждна и една от най-бързите машини. Възможно е конфигуриране на до 15 различни програми с пълна гъвкавост и адаптивност към специфичните нужди на всеки клиент. M'NEX 25 предлага комбинирани програми за измиване с четки и безконтактно измиване под високо налягане /програма без четки/.Ролуовър M'NEX 25 е тих, нежен, но предлагащ ефективно измиване, предназначен да поглези всяко превозно средство.

M'NEX 22

Максимална ефективност и функционалност

Нова демонстрация на иновациите и технологиите идва под формата на MNex 22 автоматична четкова машина с изсушител . M'NEX 22  е комбинирана машина,която изпълнява програми за измиване с четки и програми - БЕЗКОНТАКТНО ИЗМИВАНЕ БЕЗ ЧЕТКИ ПОД ВИСОКО НАЛЯГАНЕ.

MNEX 22 е проектирана с една нова концепцията, а именно : качествено измиване без ограничения.

Тази четкова машина предлага прекрасни работни възможности благодарение на модулната философия на нейният дизайн. М'NEX22 включва предлагане на дълъг списък от екстри по избор,които могат да бъдат добавени към стандартната конфигурация,правейки я най-завършената и надеждна машина.

FLEX 5

Машина подготвена за промяна

FLEX 5  разработена от ISTOBAL , е единствената на пазара автоматична четкова машина,която работи  както с 3 така и с  5 четки. 
Не се нуждаете от  замяна на  машината , тъй-като  само за един работен ден може да  промените конфигурацията при използване на 3 или 5 четки. FLEX5 е правилното решението, в случаите на необходимост от промяна на  машината  в  измивното помещение.
-  Измивна височина: 2300, 2500 и 2700 мм 
 - Измивна ширина: 2500 и 2700 мм
 - Зенит обтекател като стандарт за версията с три четка и Xtra обтекател за версията с пет четка.
 
 

M'START

Простотата в измиването

M'START e семпла и олекотена машина,която в същото време предлага висококачествени програми за измиване.

M'START включва широка гама от допълнителни екстри като странично високо налягане, супер вакса или високо налягане за измиване на колела.

 

Най-рентабилната инвестиция

 

 

 

 

Този модел може да измие от 800 до 1200 автомобила месечно и е перфектната машина за тези, които желаят да започнат нов бизнес за измиване на автомобили по най-рентабилен начин.

М 1

Изключително икономична автоматична машина

M1 е нова автоматична четкова машина разработена от ISTOBAL  с  производителност за измиване до 1000 превозни средства на месец.

 

Основните акценти на този модел ,който завършва гамата от автоматични четкови машини са опростено използване,надеждност и конкурентна цена.  

М1 е предназначена да отговори на нуждите на сервизи, Автокъщи ,шоуруми и рент-а-кар компании, които се нуждаят от по-опростени и ефективни измивни машини без необходимост от добавяне на допълнителни  екстри като например измиване с високо налягане, цветна пяна или  специални вакси, но с качество, сравнимо с това на моделите  машни от по-висок клас .

TRACER OH1

Безконтактна машина

 

ISTOBAL представи  първата безконтактана  автоматична машина за измиване на автомобили под високо налягане ,която е 100% европейско производство и е разработена  на базата на American Touchless  философия за измиване с високо високо налягане.

TRACER 0H1 е

  • Изключително функционална

  • Изключително ефективна ,бърза и икономична в сравнение с други безконтактни автоматични машини

  • Предлага богат избор от опции включващи различни програми като химично измиване , нанасяне на вакса , измиване с шампоан , изсушаване  и др ...

Please reload

Видео

Безконтактна машина Истобал
M'NEX 22 ПОРТАЛНА ИЗМИВНА МАШИНА

M'NEX 25

Хоризонтално високо налягане 

LED centring guides
LED центриращи водачи M'NEX 32
Колектор за течности M'NEX 32
M'NEX 28 портална автомивка

FLEX 5 с пет четки

ИЗМИВАНЕ С ВИСОКО НАЛЯГАНЕ
M'START измиване под високо налягане

Roll-over M'Nex 32

Видео 

най-нов модел четкова машина

M'WASH 4

Видео M'NEX 32

Infinite-мус ак
Infinite  мус арка M'NEX 32
M'nex28 портална четкова машина
M'NEX 28 Двоен сканиращ изсушител

Видео

Трицветна пяна M'NEX 27
Автоматина мащина с опция Вакса с полиращ ефект
Вакса с полиращ ефект M'NEX 27

Видео M'NEX 25

Видео M'NEX 22

Видео FLEX 5

FLEX 5 с три четки

Видео M'START

Видео

bottom of page