За контакти

 

Teл:   +359 32 693 411

Факс: +359 32 675 111

Моб: +359 887 595 594

 

         +359 887 595 594 

         

Адрес

 

Централен офис

Бул.Никола Вапцаров 3А

 

 

 

 

 

www.ermang.com

Моб:  +359 886 797 156 

  • Wix Facebook page
Email:ermang@ermang.com    

Ermang ltd@all right reserved

 

 

Нашият опит,Наши клиенти,Реализирани проекти 

От самото си създаване ЕРМАНГ  работи на Българския пазар като  официален дистрибутор на ISTOBAL S,A  Испания – производител на машини и съоръжения  за измиване  на автомобили,автобуси и камиони .

 

През изтеклите години ЕРМАНГ  изминава дълъг път на развитие и благодарение на непрестанното изучаване на пазара и тенденциите на потребителското търсене в сектора, следвайки новостите, успя  да създаде ефективно работеща система за  мениджмънт на различни проекти от петролния сектор като се придържа към изискванията за сигурност, ефективност и опазване на околната среда.

 

Компанията има водеща позиция на този пазар, собствено ноу-хау и опит, който я прави предпочитан партньор във всяка точка на страната и благодарение на повишаване на стандарта на предлаганите услугие беше номинирана за основен доставчик на оборудване за автомивки и реализира успешно проекти по програмата за развитие на мрежи както на петролни компании , така и на редица частни клиенти .

self-service,car wash,roll-overs,carpet washing equipment,тунелни автомивки

От началото на Април 2019 г ., в гр. София на бензиностанция Еко  с адрес :Бул. Сливница № 8а ,отвори врати най-съвременният  измивен център от веригата Шийлд Експрес Кар Уош .

За нас е удоволствие да ви информираме ,че  ЕРМАНГ ООД извърши  цялостното управление на този проект и го предаде при степен на завършеност ”до ключ” при изпълнение на всички дейности от идейния проект ,през избора и доставката на оборудването, проектирането ,строителството до пускането на обекта в експлоатация при спазване на законовите разпоредби.

Цялостното технологично и машинно оборудване с търговска марка Истобал ,което доставихме инсталирахме и  пуснахме в експлоатация включва :

-Измивен тунел модел T'wash 10 с измивна дължина 15,80 м

- Покривна конструкция за тунел ,модел Classic

- Платежен терминал модел Connect-a 

- Софтуер за отдалечен достъп IW Мениджър 

- Машина за пред измиване с високо налягане  произведена от

ЕРМАНГ ООД 

-Двупостова автоматична машина на самообслужване модел N´Joyavant

- Покривна конструкция за двупостова машина N´Joyavant

-Двойна прахосмукачка на самоослужване модел 4AA2000

- Машина на самообслужване за подсушаване на автомобили 4SA0010 

- Тупалки за стелки модел 4049100

- Банкното обменна машина 

и съпътстващо оборудване 

Нашият опит, експертна компетенция, прецизен подход към провеждането на обсъждането на всеки  индивидуален проект  с цел ясното определяне същността на всяко инвестиционно  намерение, разбирането и отговарянето на потребностите на всеки отделен клиент ,са едни от основните ни  предимства  за създаването на взаимоотношения на доверие ,което е много важно за изграждане на стабилно дълготрайно партниране с клиентите .

 

Всичко това ни помогна да се утвърдим като един от  лидерите  в сектора. 

 

Дългосрочното партньорството с нашите  клиенти и доставчици е основен приоритет и гаранция за доброто обслужване .