top of page

Арки за дезинфекция на специализирани МПС-та и автомобили.

Istobal адаптира технологията си, за да разработи  арки за дезинфекция на хора и превозни средства. 

В борбата срещу COVID-19 ,Испанската група ISTOBAL, лидер в производството на  машини и системи за имиване на автомобили , разработи   автоматични  арки  за дезинфекция на линейки, автомобили на силите за сигурност, специализирани транспортни средства . Арки за външна дезинфекция на  камиони, автобуси, влакове и трамваи. Това са автономни арки, които включват система от  фотоклетки за улавяне на МПС-тата, които се активират когато  превозните средства преминават под арката . Постига се бърза и ефективна дезинфекция на 360° на превозните средства . Тези арки имат среден капацитет за дезинфекция на 1000 превозни средства на ден.

ИСТОБАЛ РАЗРАБОТВА НОВА ЛИНИЯ ЗА ПЪЛНА ХИГИЕНИЗАЦИЯ НА ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ

ISTOBAL разширява своята гама от оборудване за измиване на МПС-та , която гама е най-богата в Европа, с добавяне на ново оборудване за  дезинфекция на автопаркове от камиони, автобуси, микробуси и влакове  при автоматично нанасяне на дезинфектант .
АРКИ дезинфекция на автомобили срещу COVID19
HWPROGRESS_RGB
Компанията разширява своята гама от машини и  оборудване за измиване на превозни средства  с нови решения за дезинфекция и хигиенизиране , проектирани при спазване на параметрите за иновации, качество и надеждност, с цел да отговори на новите нужди от почистване, произтичащи от COVID-19.

Производителя ISTOBAL е включил програми с дезинфектант в своя модел четкова машина  HW’PROGRESS за 180 ° външна дезинфекция.

Насочена към измиване на автобуси, камиони, специализирани превозни средства  за извозване на отпадъци и за транспортиране на транспорт на животни ,  програмата за дезинфекция работи като последно допълнение към програмата за измиване.

КАК РАБОТИ ?
Първо се извършва цялостно автоматично конвенционално измиване с програма измиване на модел четкова машина  HW’PROGRESS , след това се стартира автоматично програма за дезинфекция,  чрез нанасяне на дезинфекционен биоциден продукт , който не се изплаква.
 
дезинфекция на автомобили срещу COVID19
HWPROGRESS_RGB
АРКИ ЗА дезинфекция на автомобили срещу COVID19

Автоматични системи на самообслужване с програми за дезинфекция

дезинфекция на автомобили срещу COVID19
Автоматичните машини за измиване на самообслужване  от гамата на ISTOBAL ,също имат специални програми за външна и вътрешна дезинфекция с ниско налягане и контролирано нанасяне на дезинфектант. В този случай се извършва последващо изплакване.
НОВАТА ПАТЕНТОВАНА ИЗМИВАНА МАШИНА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ИЗМИВАНЕ И ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ИНТЕРИОРА НА ХЛАДИЛНИ РЕМАРКЕТА И ТРАНСПОРТНИ КОНТЕЙНЕРИ

HWINTRAWASH_RGB-02
Друго иновативно решение е ISTOBAL HW’INTRAWASH, международно патентована система за професионално почистване и дезинфекция на интериора на хладилни ремаркета и транспортни контейнери. Това оборудване постига ефективна и по-безопасна дезинфекция при вътрешно почистване  на хладилните ремаркета и транспортни контейнери  в сравнение с ръчното измиване и намалява средното време за измиване с 60%. Нанася дезинфектанти и извършва измиване под високо налягане за дълбоко почистване и контролирана, професионална дезинфекция само за 5 минути.
вътрешна дезинфекция на хладилни камиони срещу COVID19
HWINTRAWASH за вътрешно измиване и дезинфекция на хладилни ремаркета и транспортни контейнери

ВЪТРЕШНА ДЕЗИНФЕКЦИЯ 

За вътрешна  дезинфекция ISTOBAL разполага с ръчни спрей системи  за пръскане на дезинфектант върху повърхностите в купето на автомобилите и  в кабината на микробуси, линейки и други превозни средства.  При използване на системите, Истобал  препоръчва да се напръскат всички повърхности равномерно и старателно, оставяйки вратите отворени, прозорците отворени  и след нанасяне на продукта да се изчака 5 минути. След това всички остатъци от  продукта  трябва да бъдат отстранени с абсорбираща кърпа или  като алтернатива  с хартия.

НИЩО НЕ УСТОЯВА НА СИЛАТА НА ОЗОНА ! 


Машина за хигиенизиране и дезодориране на интериори на превозни средства         
OZONE SPRAYER
        
Освен това групата произвежда озоново оборудване със специална програма за микробуси, която напълно дезинфекцира кабината за 10 минути, включително вентилационната система и използвайки рециркулацията на въздуха на автомобила.
 
Трябва да се отбележи, че озонът също елиминира неприятните миризми чрез окисляване.
 
Тази услуга е привлекателна, тъй като поддържа дезинфекцирани микробусите използвани за  доставка на различни стоки , които полагат значителни усилия  с увеличаването на онлайн продажбите по време на пандемията.
OZONE SPRAYER- ОЗОНОВО ОБОРУДВАНЕ НА САМООБСЛУЖВАНЕ  
Машина за дизенфекция и дезодориране на интериори на превозни средства в борбата  срещу COVID 19     
машини за хигиенизиране и дезодориране на интериори на превозни средства
машини за хигиенизиране и дезодориране на интериори на превозни средства.
модел 4O3A0000
bottom of page