top of page
mwashbody3.png

ISTOBAL M'WASH4

logo-istobal

Istobal адаптира технологията си, за да разработи  M'WASH4 

Новата четкова автоматична  машина на  ISTOBAL модел M’WASH4 пристигна, за да трансформира бизнеса с автомивки. Благодарение на по-ефективна, по-интуитивна и по-вълнуваща технология. Технология на ISTOBAL е по-жива от всякога, като този модел е предназначен за най-взискателните пазари и клиенти
РЕВОЛЮЦИЯ В ИЗСУШАВАНЕТО НА 360° 
360° въртящ се процес на сушене с по-дълъг маршрут за достигане до най-трудно достъпните  зони.
Иновативно адаптивно странично сушене с три саморегулиращи се позиции.

Нови системи за високо налягане за достигане дори до най-трудно достъпните места.

По-добро прилагане на химикали за въздействие върху долните ъгли, праговете и задната част на автомобила.

Изключително ефикасен химически спрей, интегриран в процеса на изсушаване.

Нов софтуер за по-интензивно и интелигентно измиване и по-плавно движение на машината..

Новата автоматична машина  M'NEX 22 и 6 поста на самообслужване  от Серия  АВАНТ марка Истобал, във вторият измивен център от веригата Шийлд Експрес Кар Уош в гр. Пловдив 

Уважаеми клиенти , с  удоволствие Ви информираме , че инсталирахме  новата демонстрация на иновациите и технологиите идваща под формата на M’Nex 22 автоматична четкова машина с изсушител  на Истобал  във вторият измивен център   от веригата Шийлд Екпрес в гр Пловдив..  M'NEX 22  е комбинирана машина с изсушител ,която изпълнява програми за измиване с четки и програми - БЕЗКОНТАКТНО ИЗМИВАНЕ БЕЗ ЧЕТКИ ПОД ВИСОКО НАЛЯГАНЕ.

Измивният  център  Шийлд Екпрес в гр..Пловдив,   ЕРМАНГ ООД  изпълни при степен на завършеност ”до ключ”.

Освен иновативната автоматична машина Модел МNex 22 за удобство на клиентите са инсталирани и  6 работни поста на самообслужване  от серия Авант ,  прахосмукачки на самообслужване за 6 работни поста , машна за обмяна на монети . 

Центърът е оборудван изцяло с доставените от нас машини, съоражения и покривни конструкции с марка Истобал .

Измивният комплекс  отвори врати в началото на м.Януари 2020г. 

 T'WASH 10

ISTOBAL logo-RGB-01

Новата тунелна автомивка T'WASH 10

вече и в България

Най-новият хибриден модел на тунелна инсталация от Истобал ,Модел T'WASH 10 доставена и инсталирана от ЕРМАНГ ООД.

От началото на Април 2019 г ., в гр. София на бензиностанция Еко  с адрес :Бул. Сливница № 8а , отвори врати най-съвременият  измивен център от веригата Шийлд Експрес Кар Уош .

За по-голямо удбоство за клиентите в измивният центърът са на разположение различни съоръжения за измиване ,подсушаване и интериорно почистване на автомобили . Изцяло технологичното и машинно оборудване доставено от нас  е с търговска марка Истобал.   

За нас е удоволствие да ви информираме ,че  ЕРМАНГ ООД извърши  цялостното управление на този проект и го предаде при степен на завършеност ”до ключ” при изпълнение на всички дейности от идейния проект ,през избора и доставката на оборудването, проектирането ,строителството до пускането на обекта в експлоатация при спазване на законовите разпоредби.

НОВИ АКСЕСОАРИ С МОМЕНТ НА ЗАБАВЛЕНИЕ !

CAR WASH EQUIPMENT

ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕ СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ ДОКАТО МИЕТЕ КОЛАТА СИ !

машини на самообслужване новини

Измивате ли колата си през уикендите? 

Взимате ли децата си с вас?

Искате ли да се погрижите за колата си, докато вашите малчугани научат колко важно е това?

Или просто искате да се забавлявате добре с децата си, докато измивате колата си?

Автомивки на самообслужване

Е, отсега нататък ще можете да направите това при използване на автоматичните машини на самообслужване на Истобал от гамата N'JOYAvant , които могат да бъдат доставени и оборудвани с новият детски пистолет, специално разработен за тях. Забавлението е гарантирано ... Но моля, да не ни държите отговорни, ако след измиването сте мокри ...

самообслужване и заавление при измиване на автомобила

Пистолетът е по-малък от обичайния  с 15 см и е по-лек. Много лесен за употреба и работи само с вода - без високо налягане или химикали - което го прави абсолютно безопасен  за децата. Активирането на детския пистолет може да се активира от платежния терминал, при условие че кредитът е наличен в отделението за измиване.

 

След като натиснете бутона, трябва само да активирате спусъкът на детския пистолет , за да започне вашето дете да се забавлява!

Препоръчваме ви първо да покажете на децата си в коя част от автомобила да насочват пистолета , освен ако не желаете да си тръгнете мокри като след  душ.

И не се тревожете за окончателното завършване на измиването на вашия автомобил. 

Пистолетът е несъвместим с окончателното изплакване на колата с осмозна  вода. В този момент машината автоматично изключва. Това предотвратява образуването на остатъци от варовик по автомобила при използването на детският пистолет ,който се захранва с обикновена  вода.

Знаем какво ще се случи. Измиването на автомобила е добро забавление, но да се намокри мама или татко - или чичо, леля или баба и дядо - това е още по-забавно ...

 

Ето защо пистолетът може лесно да бъде деактивиран с помощта на бутона за плащане. Трябва само да го натиснете отново, за да го деактивирате и да продължите с основния пистолет.

Ето какво казват от отдела по разработки на Истобал:

„Всъщност, детският пистолет беше идея на потребителите. Тя се появи в отдела по разработки на нови аксесоари за нашите машини на самообслужване работещи с високо налягане, след проведени срещи с нашите клиенти, служители, семейства, приятели и вас, потребителите. Така че много ви благодарим!“

 

ISTOBAL пусна  на пазара тази допълнителна екстра за модел AVANT, така че ако сте инвеститор или собственик на автомивка и искате да добавите тази опция с елемент на забавление за цялото семейство към нови или действащи машини ,и желаете да предложите на клиентите си допълнителна атрактивна услуга  се обърнете към отдел продажби на ЕРМАНГ ООД и ни попитайте за този аксесоар .

Надяваме се, че ще предложите на клиентите се да се наслаждават на новия аксесоар при посещение на вашата автомивка.

 

 

Всичко е свързано с това да се грижиш за колата си, докато се забавляваш, нали?

автомивка на самообслужване
bottom of page