top of page

НЯКОЛКО ПРИЧИНИ ЗАЩО ДА ИНВЕСТИРАТЕ

ПОДХОДЯЩИ ЛОКАЦИИ

car wash

АКО СТЕ СОБСТВЕНИК НА АВТОМИВКА

Ако управлявате автомивка ,почистването вече е в съзнанието на потребителите, които ви посещават.

 

Добавянето на машините за къпане на домашните любимци ви позволява да увеличите приходите от настоящите си клиенти, които са собственици на кучета. Тъй като вече свикнали да ви посещават и доволни от услугите, които предлагате ще предпочетат да изпробват тази иновативна услуга точно при вас.

Вашата цена за използване на машината за къпане на домашните любимци ,ще зависи и от вашия район, удобствата, които предоставяте и може би дори от породата на кучето.

 

Нека например кажем, че цената ви е 18 лв. за къпане и продавате 10 изкъпвания за един ден. Това са 180 лв. за деня.

Ако продавате 18 изкъпвания всеки ден, 7 дни в седмицата, това са 2 268лв. на седмица! Повече от половината население използва автомивка и притежава домашен любимец. Ако можете да комбинирате тези две услуги на едно удобно място, имате потенциала да направите много повече от цифрите по-горе!

machina za kapane na kucheta instalirana na avtomivka

Поставянето на машините за къпане на кучета във вашата автомивка ви дава възможност :

 • Да увеличите значително приходите си предлагайки нова услуга.

 • Да привлечете нови клиенти, които иначе по-трудно биха избрали да посетят вашата автомивка.

 • Да предложите на своите настоящи клиенти иновитивна услуга, с която да сте предпочитани за посещение пред конкурентите ви.

 

 • Само, чрез едно посещение при вас клиентите спестяват време като елиминират нуждата от две неща , а именно чиста кола и чист домашен любимец.

machina za kapane na kucheta instalirana na benzinostantsia
машини за къпане на кучета

АКО УПРАВЛЯВАТЕ ГРУУМИНГ САЛОН ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ

Тенденция при фризьорските салони за домашни любимци в световен мащаб е преминаването от старите  вани за къпане на кучетата към машините на самообслужване.

Основните причини, поради които повечето от груумърите в световен мащаб избират да инсталират самообслужващите машини за къпане на кучета в техните обекти, са че :

 • Значително съкращават времето за извършване на този процес, което им позволява да обслужат много повече клиенти в рамките на един ден.

 • Имат възможност да генерират допълнителни приходи привличайки нови и по-често посещаващи салона клиенти, които предпочитат само тази услуга.

Поставянето на самообслужващите машини за къпане на кучета във вашите грууминг салони ви дава възможност :

 • Да предложите иновативна услуга, с която да сте предпочитани пред конкурентите ви.

 • Да привлечете нови и постоянни клиенти .

 • Да си осигурите допълнителен доход.

 • Да спестите значително време, позволяващо ви да увеличите броя обслужени клиенти в рамките на един ден.

Много от собствениците, които поради неудобствата при къпане на кучето у дома, а и от гледна точка на бюджета , къпят любимците единствено когато е дошло време за посещение в грууминг салона за пострижка. Като през другото време след разходка ежедневно измиват само лапичките и части от тялото.

 

Заедно с това има и голям процент кучета, които са доста притеснителни и нервни при контакт с чужди хора , което кара собствениците само при необходимост от постригване или други козметични процедури да водят кучето си в грууминг сало.  През останолото  време къпят кучетата си у дома.

Поставянето на машините за къпане на кучета във вашите грууминг салони ви позволява да предложите тази услуги на самообслужване и на достъпна цена, с което да привлечете като постоянни клиенти този не малък процент от собственици.

Достъпът до тази нова клиентска база ви дава възможност същевременно да популяризирате по-лесно необходимите услуги като подстригване, подрязване на нокти и други козметични услуги. Добавянето на самообслужваща машина за къпане на кучета ви спестява значително време и ви дава възможност да се съсредоточите повече върху услугите с висока стойност, позволявайки на клиентите сами да се грижат за къпането и изсушаването.

Ами ако клиента не разполага с достатъчно време или просто желае ние да извършим услугата ?

Дори и в случаите когато клиентите ви желаят вие да изкъпете и изушите любимците за тяхна сметка, този процес ще бъде много по-ефективен.

Машината за къпане на кучета ви дава възможност да съкратите значително повече време, за да изкъпете и най-вече подсушите кучето, отколкото ви е отнемало преди. Това от своя страна ви позволява в рамките на деня да приемате и обслужвате много повече клиенти.

grooming
машините за къпане на кучета във вашата автомивка
Veterinarian with Dog

АКО ИМАТЕ ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА ИЛИ КАБИНЕТ

Добавянето на машина за къпане на домашни любимци на самообслужване ви гарантира безкраен потенциал за генериране на приходи.

Що се отнася до грижите за домашни любимци всички ветеринарни лекари могат да се съгласят, че добрата хигиена е съществена част от поддържане доброто здраве на любимците.

Предлагането на тази услуга като разширение към основните услуги на вашата клиника е един добър избор, който ви дава възможност да увеличите приходите си да станете по-конкурентоспособни.

Един от най-лесните и достъпни начини да предложите тази услуга на атрактивна цена е добавяйки самообслужващите машини за къпане на кучета. Това е отлично допълнение към вашите ветеринарни услуги, което ви гарантира безкраен потенциал за генериране на приходи.

Добавянето на машините за къпане на кучета ви дава възможност да предложите на клиентите си удобството да къпят кучето си редовно и на икономична цена, отколкото да се занимават с бъркотията у дома.

По този начин можете да си осигурите чести посещения от настоящите ви клиенти. Докато са в клиниката, те могат да резервират редовните си часове, да вземат храна и да се консултират с вас за всякакви притеснения, които имат.

 

Друго предимство на машините на самообслужване за къпане на кучета, е че посредством тях можете да срещнете нови клиенти и впоследствие потенциални нови пациенти, които просто посещават вашата клиника, за да изкъпят кучето си.

 

Докато клиентите къпят кучетата си, вие имат възможност да популяризирате някои от вашите услуги като почистване на зъби и терапия например. Можете също така да предложите безплатно къпане на кучето като част от промоционална оферта /ваксинация, преглед или други услуги/.

 

Собствениците на домашни любимци обикновено третират кучетата си с награда след баня, така че бихте могли да видите и увеличения в продажбите на лакомствата и кучешката храна, които предлагате.

Поставянето на самообслужващи машини за къпане на кучета във вашата ветеринарна клиника ви дава възможност :

 • Да предложите нова услуга, чрез която да си осигурите допълнителен доход.

 • Да увеличите потока си от клиенти и да си осигурите потенциални нови пациенти.

 • Да увеличите приходите си от продажби на продукти като лакомства и аксесоари.

 • Да бъдете предпочитани пред конкурентите.

 

 • Да промотирате директно към нови клиенти своите услуги .

bottom of page