top of page

bar equipment,self-service,car wash

Оборудване за заведения

Интериорно обзавеждане

Оборудване за заведения 

 

ЕРМАНГ ООД предлага богата гама от бар плотове с изключително разнообразие от цветове и конфигурации,които са подходящи за всеки тип заведение . Оборудване за Сладоледени салони, сладкарници,заведения за бързо хранене, Оборудване за барове, хотели и ресторанти. Можем да конфигурираме всички елементи от необходимите ви мебели бързо и лесно . Всички мебели се произвеждат на модули и се адаптират към всеки проект. Използваната технология и висококачествени материали гарантират дългият живот на оборудването - покрития от мрамор, мебелировка изработена от неръждаема стомана, устойчиви на влага и механични действия естествени и изкуствени материали. Може да се възползвате от нашите готови решения за обзавеждане на различни типове заведения.

 

 

Линия 365

Барово оборудване

Линия 365 

 

Новата линия 365 въплъщава истинска революция в света на витрините използвани при оборудването на барове, сладоледени салони и сладкарници.

 

Уникална възможност за избор на температурни диапазони според предлаганите асортименти.

 

Сега може да използвате само една витрина,която ви дава възможност да променяте работната температура през цялата година -от сладолед до сладкарски изделия.

 

Уникални възможности 

 

Благодарение на своите иновативни и авангардни технически характеристики, линия 365 може да се използва през цялата година. С линия 365 се предлага  възможност за промемяна на темпереатурният режим избран  в зависимост от това какви продукти трябва да бъдат изложени. Вече може да избирате според вашите нужди, без да сте обвързани с първоначалният избора на оборудване, което сте направили  при създаването на търговската зала.

 

В действителност, с линия 365 може да показвате сладоледи или сладкиши или дори тестени изделия и сандвичи, и вички те се нареждат в една и съща витрина.

 

Да, 365 дава възможност за пълно управление на температурата,която  може да се регулира и променя в стойности от -20/-18°C и +6°C . В допълнение се улеснява работата с линия 365 , която се доставя с  лесен за употреба сензорен екран позволяващ извършване на промяна и наблюдение  на температурните стойности .

 

Барплотове за заведения

ЧАС 08:00

ЧАС 08:00

ЧАС 12:30

ЧАС 12:30

ЧАС 19:00

ЧАС 22:00

Линия 24 H

Професионално барово оборудване

24 ЧАСА ЗА ВАС

 

 

"24 Часа"  е система  мебели, посветена на всеки, който знае истинската стойност на своята работа, който знае, че успехът на бара зависи от страстта и възможността ,които е в състояние да предава на своите гости, на професионални дизайнери,

хора които знаят как да проектират пространството, на хората, които седят на удобно място,

хората, които имат възможността да избират мястото, на което  да прекарват свободното си време.

 

 

 

Дизайнерски решения 

 

Линията "24 часа "е проектирана с мислене за интериорен дизайн, тъй- като тези модули могат  се адаптират към всеки интериор по най-лесният и креативен начин.

 

Специално към всички потенциални клиенти, тези гама е създадена с цел задоволяване изискванията на всеки и постигане на един добър баланс между стойност,качество, производителност, размер и естетика .

 

Предложените възможности за вътрешно обзавеждане, представени на тези страници са само част от предимствата за избора на най-различни системи за конфигуриране.

 

Линия " 24 часа" може да се използва по всяко време на деня- от сутрин до обяд, до края на нощта.

 

 

Барплотове за заведения
Хладилно оборудване за заведения

24 ЧАСА 

 

Стилни и уникални , екстравагантно- делови ,модулите и конфигурации от Линия " 24 часа"  се различават от другите предлагани на пазара ,като за тях се говори отново и отново,карайки хората да обръщат поглед към тях.

 

Изключителен продукт, синтез на универсална технология, която ще се открие на всяко ценено място.

 

 

Готови барплотове за ресторанти
Италиански Барплотове за заведения

Линия "LA ROSSA"

барплотове за ресторанти

ПРОФЕСИОНАЛНА КОМПАКТНА СИСТЕМА

 

Основното нововъведение се крие във факта, че това е професионална компактна система.

 

Широка гама от модели и експозиционни витрини с температурен диапазон  : от под нулата за охлаждане

до  + 70 °С затопляне  , за показване на практика всичко възможно, което може да подготвите . 

 

Неутрално оборудване за заведения
Италиански барплотове
витрини за сладолед
Хладилно оборудване

Линия "TECNICA"

СТОЙНОСТТА НА ПРОЗРАЧНОСТТА

 

 

Tecnica, продуктът на това понятие, е "прозрачна витрина" във висша степен.

 

Стъкленият преден панел се състои от един-единствен голям лист стъкло , като предоставя обща панорамна гледка към вътрешността и предлага широк ъгъл на демнстрация на показаните продукти .

 

Стилът на дизайна е оригинален и изискан, хармонично съчетание на облицованите криви линии, които характеризират витрини през 90-те и строги, етерични линии на сегашната епоха.

 

Получената форма е балансирана, с класически отпечатък и модерна атмосфера, която дава твърда увереност  на продукта проектиран да задържи приятно своя естетичен вид и дълготрайна функционалност с течение на времето.

Витрини за сладолед
ВИТРИНИ И САМООБСЛУЖВАНЕ за сладкарници

Взети заедно, за пълно обслужване.

 

Продуктите от гама Tecnica могат да се използва в комбинация с касови SPOT модули, допълнителни функционални елементи, които са стилни и координирани в неутрален цвят ,за да отговорят на всякакви цветова схема.

 

В наклоненият преден панел е разположена вертикална линия от LED светлини, които създават елегантният мотив на тази серия. 

Линейни модули:

-преден панел: гланцов лак по PANTONE 388C

-стъкло: стандарт serigraph RAL 7047

-страничнен панел: стандартен лакиран по RAL 7047

 

Касовият модул заема минимално място едва 80 см широчина, като предлага функционалната гъвкавост като на на голям щандов модул, чрез вградените в него на удобен и оригинален, прозрачен, конусовиден собствен държач с ергономичен дизайн.

 

Основната витрина е достъпна от както от обслужващата страна, така и от вградените вътрешни рафтове на витрината или от предният подвижен панел на нискотемпературната хладилна витрина ,която може да бъде използвана за съхраняване на допълнителни тави с резерв продукти.

 

 

Сладкарски витрини
Топли витрини
сладкарски витрини
Витрини и модули

Витрини и модули

Предлатат се в изключително разнообразие от цветове и конфигурации,които са подходящи за всеки тип заведение . Оборудване за Сладоледени салони, сладкарници, Диспенсери за сладолед,заведения за бързо хранене.

Барово оборудване

Барово оборудване

Предлагат се в комбинация от различни версии експозиционни витрини като хладилно,отопляемо и неутрално оборудване за съхранение и експозиция на захарни изделия, сладолед, хлебни изделия и гастрономия.

Хладилни витрини за сладолед

Хладилни витрини за сладолед

Стандартно се предлагат модули с дължина 1050 мм,1575мм,2100 мм. Работна температура -18/-20 °C Възможно е конфигуриране на различни форми и предни декорации по избор

Линии за продажба на тестени изделия

Линии за продажба на тестени изделия

Линии за заведения за бързо хранене

Линии за заведения за бързо хранене

Възможен избор на различни конфигурации и предни декорации

Модули от неръждаема стомана

Модули от неръждаема стомана

Широк спектър от най-добрите топли и студени технологии

bottom of page