top of page

Професионално озоново оборудване за дезинфекция на вътрешността на автомобили 

ozone sprayer
С разрастването на пандемията от COVID-19, ISTOBAL разработи широка гама от технологии и продукти за външна дезинфекция на всички видове превозни средства и транспортни паркове. В допълнение към Арки за дезинфекция на специализирани МПС-та и автомобили , компанията  разработи  ново оборудване за  дезинфекция на интериора на автомобили и микробуси  при автоматично нанасяне на ОЗОН чрез процес на озониране.
HWPROGRESS
OZON SPRAYER 2

OZONE SPRAYER-Машина на самообслужване за дизенфекция и дезодориране  на интериори на превозни средства с озон    

НИЩО НЕ УСТОЯВА НА СИЛАТА НА ОЗОНА.

OZON SPRAYER
дезинфекция на автомобили срещу COVID19
HWPROGRESS
АРКИ ЗА дезинфекция на автомобили срещу COVID19

Автоматични системи на самообслужване

дезинфекция на автомобили срещу COVID19
Автоматичните машини за измиване на самообслужване  от гамата на ISTOBAL ,също имат специални програми за външна и вътрешна дезинфекция с ниско налягане и контролирано нанасяне на дезинфектант. В този случай се извършва последващо изплакване.

НОВАТА ПАТЕНТОВАНА ИЗМИВАНА МАШАН НА ИСТОБАЛ 

HWINTRAWASH
Друго иновативно решение е ISTOBAL HW’INTRAWASH, международно патентована система за професионално почистване и дезинфекция на интериора на хладилни ремаркета и транспортни контейнери. Това оборудване постига ефективна и по-безопасна дезинфекция при вътрешно почистване  на хладилните ремаркета и транспортни контейнери  в сравнение с ръчното измиване и намалява средното време за измиване с 60%. Нанася дезинфектанти и извършва измиване под високо налягане за дълбоко почистване и контролирана, професионална дезинфекция само за 5 минути.
вътрешна дезинфекция на хладилни камиони срещу COVID19

ВЪТРЕШНА ДЕЗИНФЕКЦИЯ 

За вътрешна  дезинфекция ISTOBAL разполага с ръчни спрей системи  за пръскане на дезинфектант върху повърхностите в купето на автомобилите и  в кабината на микробуси, линейки и др превозни средства.  При използване на системите, Истобал  препоръчва да се напръскат всички повърхности равномерно и старателно, оставяйки вратите отворени, прозорците отворени  и след нанасяне на продукта да се изчака 5 минути. След това всички остатъци от  продукта  трябва да бъдат отстранени с абсорбираща кърпа или  като алтернатива  с хартия.

НИЩО НЕ УСТОЯВА НА СИЛАТА НА ОЗОНА.


Машина за хигиенизиране и дезодориране на интериори на превозни средства         
OZONE SPRAYER
        
Освен това групата произвежда озоново оборудване със специална програма за микробуси, която напълно дезинфекцира кабината за 10 минути, включително вентилационната система и използвайки рециркулацията на въздуха на автомобила.
 
Трябва да се отбележи, че озонът също елиминира неприятните миризми чрез окисляване.
 
Тази услуга е привлекателна, тъй като поддържа дезинфекцирани микробусите използвани за  доставка на различни стоки , които полагат значителни усилия  с увеличаването на онлайн продажбите по време на пандемията.
OZONE SPRAYER- ОЗОНОВО ОБОРУДВАНЕ НА САМООБСЛУЖВАНЕ  
Машина за дизенфекция и дезодориране на интериори на превозни средства в борбата  срещу COVID 19     
машини за хигиенизиране и дезодориране на интериори на превозни средства
машини за хигиенизиране и дезодориране на интериори на превозни средства.
модел 4O3A0000
bottom of page