top of page

Гама автоматични  машини за измиване на товарни МПС-та

Автомивки за товарни автомобили

HW’MONO-ROLL

Нова мобилна едночеткова система за измиване на товарни МПС-та и автобуси

HW'MONO-ROLL е новата мобилна едночеткова система в серията HEAVYWASH на ISTOBAL, предназначена за измиване както на закрито, така и на открито на всички видове малки и средни товарни МПС-та и автобуси. Цялостното измиване може да се извърши в рамките по-малко от 10 минути, без да се налага да премествате превозното средство . Това леко и моторизирано самостоятелно оборудване е идеалното решение за ежедневното измиване и грижи за товарни МПС-та и автобуси.

 

Моделът се предлага с две различни височини: с 4,250 мм [13'-11 3/8 "] височина на четката за измиване на всички видове камиони и с 3 650 м [11 '-11 3/4"] височина на  четка с идеална за измиване на микробуси и автобуси. С поцинкована конструкция, боядисана в червено, системата се доставя  с вграден 300 литра резервоар, както и с комплект акумулаторни батерии, които осигуряват непрекъсната автономия и работа за до извършване 30 измивни цикъла.

 

HW'MONO-ROLL е напълно автономно ,компактно и лесно за използване оборудване, което не генерира никакви изпарения и не се нуждае от свързване към  електрическа мрежа или  водоснабдяване.

В комбинация с химични продукти от серия  Esens® на Istobal този модел измивна система предлага оптимални резултати.

HEAVYWASH ROTATORS

Единствената системата на пазара ,която работи с ротатционни дюзи

Новият модел HEAVYWASH с ротатционни дюзи е най-новата измивна машина от гамата HEAVYWASH . Машината представлява модулна арка, състояща се от до 8 моторизирани ротаторни устройства.

Това оборудване за измиване под високо налягане е специално предназначено за измиване на всички товарни мпс-та както и  различни типове превозни средства, които не могат да се измият със стандартен модел четкова машина, като например камиони за извозване на отпадъци, цистерни, военни превозни средства и т.н.

HEAVYWASH ротатори е единствената системата на пазара , която работи с ротатционни дюзи, които гарантират максимално качество на измиване под налягане при постоянна скорост и добавен стабилизатор , посредством който се  избягва загуба на налягане. Машината може да бъде оборудвана с модулна система от разпръсквателни рамена с три различни измивни височини .Предлага се  в три версии по избор .

Този модел машина е напълно динамична и адаптивна в процеса на измиване .

 И в трите  версии машината стартира  автоматично измивния цикъл благодарение на фотоклетките и допълнителните екстри, по средством които се финализира  измиването на различни типове превозни средства .

HEAVYWASH KUBE

Ново поколение товарна автоматична машина

 

ISTOBAL представя Kube, първият модел от новата серия на измивни машини  за товарни автомобили HEAVY WASH.

 

Моделът Kube предлага максимална гъвкавост с 4 различни височини, за да се адаптират към специфичните нужди според локацията ,големината на терена  и вида на търговското място или авто парка.

 

Този модел е проектиран за комбинирано измиване на различни превозни средства като джипове, автобуси,камиони, ремаркета и специални автомобили като цистерни или превозни средства за специален транспорт.

 

HEAVYWASH PROGRESS

Максимална ефективност &Гъвкавост

 

Моделът PROGRESS  се предлага :

-С 4 различни измивни височини,

- Две  ширини

- Гъвкава дължина на измивния бокс ,

за да се адаптират към специфичните нужди на измиване на превозните средства от вашия автопарк: джипове, камиони, ремаркета, автобуси и специални автомобили като цистерни или превозни средства за обществени услуги-специален транспорт.

PROGRESS предлага  и няколко програми за измиване, специално предназначени за превозни средства с панорамни огледала.

 

HEAVYWASH DRIVE THROUGH

Компактен модел за измиване на автобуси

HEAVYWASH DRIVE THROUGH ,най-доброто решение за професионалисти от транспортния сектор. 

 

Модел 4HWD300

Проектирана за измиване на автобуси и микробуси.
Височината на измиване е от 2,60 до 4,10 метра

 

4HWD300 е компактен модел на новата серия HEAVYWASH автоматични машини за измиване на товарни автомобили.

 

ISTOBAL разработи този модел ,вземайки под внимание индивидуалните нужди на фирмите от транспортния сектор и проектира  компактна измивна машина със съвременен и същевременно изчистен дизайн , надеждни механика , гарантираща ефективно измиване.

Модел 4HWD200

Предназначен за измиване на тролейбуси и трамваи
Измивна  височина до 4,10 метра

Модел 4HWD200 е проектиран ,за да задоволи  различни изисквания при измиване на  големи превозни средства, от автобусни или различни тролейбуси до всякакъв вид трамваи.

 

Този модел е с по-ниска височина и не е затворен в горната част , което го прави подходящ за превозни средства с надземна контактна мрежа.  Модел 4HWD200  включва две изплакващи арки, преместваем пулт за управление със сензорен екран, плавно стартиране на електромоторите  за четирите четки и контрол на скоростта, за да се избегнат удари на превозното средство.

 

PX

Изключетелно бърза машина за измиване на автобуси

Модел PX представлява статична автоматична система за измиване на автобуси ,която се нуждае от съвсем малко място (от 4 метра дължина), като при нея  не е необходимо да се инсталират релси.

 

 Много висока производителност :

 

Може да измива превозни средства с дължина до 12-метра за по-малко от 2 минути, със система за препокриване на четките при измиване в предната и задната част на превозните средства .

 

Please reload

Heavywash-rotators безконтактно измиване на камиони
безконтактно измиване на товарни автомобили

Видео

еднчеткова машина за измиване на автобуси
Гама автоматични  машини за измиване на товарни МПС-та
HEAVYWASH ROTATORS
Модел 4HWD300
измивни машини  за товарни автомобили HEAVY WASH
Модел 4HWD200

Видео

Car wash

Видео

една четка за измиване на автобуси

Видео

Видео

Видео

Видео

 машина за измиване автобуси и микробуси
четкови машини за товарни автомобили

Видео

машини за измиване на автобуси
HEAVYWASH PROGRESS за измиване на камиони
автомивка за товарни
ISTOBAL-HWKUBE автомивка за товарни мпс-та
HEAVYWASH PROGRESS

Безконтактно измиване 

Видео

HEAVYWASH PROGRESS

Видео HEAVYWASH PROGRESS

bottom of page