top of page
DOGWASBG.png
143511752_882033232368978_2814731932047321828_n.jpg
143511752_882033232368978_2814731932047321828_n.jpg

Къпането на кучето никога не е било по-лесно! 

Представете си място, в което можете да отидете с кучето си, за да го изкъпете и  подсушите, бързо, лесно и удобно без да се налага да чистите след неговата баня у дома или да давате значителна сума за неговата поддръжка.
Това е мечтата на всеки собственик на куче и реалност с машините за къпане на кучета на самообслужване!
100% 
Чисти и доволни 
любимци!

ЗАЩО ДА ИНВЕСТИРАТЕ
В ТОЗИ БИЗНЕС ? 

ЕТО НЯКОЛКО ПРИЧИНИ  

 1

ИНОВАТИВЕН БИЗНЕС СЪС СТАБИЛЕН ДОХОД

Бизнеси, които предлагат продукти и услуги за домашни любимци са едни от бързо разрастващите се и с непрестанно търсене от страна на потребителите.

Говорейки за хигиена, въпреки че всеки собственик иска кучето му да е чисто и да ухае приятно, повечето от тях намират къпането на любимеца у дома за един бавен, мокър и свързан с доста усилия процес .

 

Това се явява и едно от предимствата, поради които да инвестирате в този бизнес. Посредством машините за къпане на кучета можете да предложите на своите клиенти един иновативен, бърз и лесен начин, чрез който любимците да бъдат винаги чисти. А вие, да си осигурите целогодишен бизнес с постоянни клиенти и стабилен доход с приблизително 92 % възвръщаемост от цената услугата.

 

3

БЪРЗА ВЪЗВРАЩАЕМОСТ НА ИНВЕСТИЦИЯТА С МИНИМАЛНИ РАЗХОДИ ЗА ПОДДРЪЖКА

Бърза възвращаемост на инвестицията с 92% печалба от услугата.

Всички машини са на самообслужване, което ви позволява да съкратите до минимум разходите за персонал.

Машините са Eco Friendly / с нисък разход на вода, енергия и консумативи./

eco friendly machines 1.png
4

ЦЕЛОГОДИШНА РАБОТА И

ДИСТАНЦИОНЕН ДОСТЪП 24 ЧАСА В ДЕНОНОЩИЕТО

Проектирани за работа 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и 365 дни в годината машините ви дават възможност да управлявате онлайн или през смартфон.

 

Съвместим с мобилно приложение или съществуващ софтуер. Чрез което, по всяко едно време на денонощието да следите своите приходи , дневни обороти, брой продадени услуги по различните програми както и други функции.

machini za kapane na kucheta rabooti 24 h.png
 2

ПРОЦЪФТЯВАЩ БИЗНЕС С МИНИМАЛНА КОНКУРЕНЦИЯ

Машините за къпане на кучета работещи на самообслужване са иновация на българския пазар.

Инвестирането в този бизнес ви позволява да сте едни от първите на пазара.

machini za kapane na kucheta.jpg
5

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПОСТАВЯНЕ НА РАЗЛИЧНИ АТРАКТИВНИ ЛОКАЦИИ

6 кв/м

Толкова малко пространство никога не е било толкова печелившо. Нужно ви е само място започващо от

6 кв.м, за да стартирате !

Подходящата локация е от важно значение за всеки печеливш бизнес. Точно поради това ние предлагаме на нашите клиенти различни бизнес модели в зависимост от локацията , които най-точно да удовлетворят нуждите на всеки бизнес. Независимо дали в момента стартирате и искате да изградите собствен център или вече имате действащ бизнес, в който искате да предложите услугата за къпане на домашните любимци , ние можем да ви помогнем.

Благодарение на партньорството ни с двама от лидерите на пазара по производство на машини за къпане на домашни любимци , нашата компания може да ви предложи различни типове машини и варианти за поставяне.

На самообслужване
 

МАШИНИ 

Видове
 

187833296_947328152506152_1236898269495724541_n - Copy.jpg

Автоматични
 

6

ПРИВЛИЧАНЕ НА НОВИ КЛИЕНТИ, НА ВЕЧЕ СЪЩЕСТВУВАЩИ ОБЕКТИ

Поставяйки машините на самообслужване за къпане на кучета, вие бихте могли да привлечете нови клиенти, да увеличите приходите си и в конкретни случаи да подобрите услугите, които в момента предлагате .

 

Ето и няколко примера как може да стане това :

КЪДЕ МОГАТ ДА СЕ ПОСТАВЯТ МАШИНИТЕ ? 

7

    ПРИЧИНИ

ЗАЩО КЛИЕНТИТЕ ДА ВИ ИЗБЕРАТ

1

БЪРЗО И ЛЕСНО КЪПАНЕ БЕЗ ПОВЕЧЕ БЪРКОТИЯ У ДОМА

 

 

Всеки собственик , който къпе кучето си у дома знае какво следва след всяко негово къпане. Нашите четириноги приятели може да изглеждат чисти и да ухаят приятно , но за съжаление винаги след това в банята ни се забелязват остатъци от косми , капки навсякъде и мокър под. Като в крайна сметка след като кучето бъде изкъпано, прекарвате още един час в почистване на пода и плочките в банята, след това всяка стая, в която сте го изсушавали тъй като са останали косми и в допълнение имате тази неприятна и продължителна миризма на мокро куче.

 

Използвайки машините за къпане на кучета на самообслужване клиентите ви могат буквално да забравят за тази бъркотия и да се насладят на това , кучето им да бъде чисто и да ухае приятно, лесно и бързо, без нужда от никакво допълнително почистване след баня.

2

ПО-БЪРЗО ИЗСУШАВАНЕ

 

 

Всяка една от машините за къпане на кучета е оборудвана с професионални сешоари, с помоща на които кучето е напълно изсушено само за няколко минути.

Бързото изсушаване е особено важно за кучета с къдрава козина тъй като по този начин се улеснява премахването на сплъстената козина .

3

БЕЗ ПОВЕЧЕ БОЛКИ В ГЪРБА И КОЛЕНЕТЕ

Обикновено при къпането на кучето в домашни условия винаги се налага заемането на некомфортна позиция, от която често пъти се появяват болки в гърба или коленете.

 

Благодарение на своята ергономичност, машините за къпане на кучета позволяват заемането на удобна позиция в изправено състояние, чрез което клиентите могат бързо и лесно да изкъпят своето куче без повече болки в гърба или коленете.

4

ПО-МАЛКО РАЗХОДИ

Както споменахме някои от собствениците къпят кучетата си у дома, но съществува и такъв процент собственици, които поради неудобствата при извършване на процеса у дома, а и от гледна точка на бюджета , къпят любимците единствено когато е дошло време за посещение в грууминг салона за подстрижка.  През другото време след разходка ежедневно измиват само  лапичките и части от тялото.

Къпането на домашните любимци посредством машините на самообслужване е предпочитана услуга и при двата типа клиенти. Поради това, че е много по-удобно и в сравнение с посещението в грууминг салон е по-достъпно, икономично като вариант и дава възможност на собствениците да използват услугата много по-често.

5

СПЕТСЯВА ВРЕМЕ.

БЕЗ НУЖДА ОТ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ.

Когато любимците са кални от игра на вън или се нуждаят от бързо къпане след разходка, клиентите ви могат да ви посетят в удобно за тях време без нужда от предварително записване на час .

6

ДОСТЪП ДО ПРОФЕСИОНАЛНИ ШАМПОАНИ И ТЕРАПЕВТИЧНИ ПРОГРАМИ

  • Професионални шампоани.

  • Възможност за избор на различни терапевтични програми като:

Озонова терапия

Лечение с озонотерапия.

Натурално масло от андироба

репелентно и овлажняващо

7
 

РЕЛАКСИРА ТРЕВОЖНИ ЖИВОТНИ

Съществува голям процент кучета, които са доста притеснителни и нервни при контакт с чужди хора. Ако кучето е плахо или страда от тревожност, то машините на самообслужване са идеален вариант за бързо, лесно и удобно къпане. Домашните любимци ще се отпуснат и ще се чувстват по-комфортно и спокойно докато стопаните са при тях.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

НИЕ МОЖЕМ ДА ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ПОДХОДЯЩОТО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС!

машини за къпане на кучета
bottom of page