top of page

Тунелни автомивки

 

 

ТУНЕЛНИ АВТОМИВКИ

 TWASH 10

На преден план в измивните инсталации

Измивни тунели

 

Новият измиващ и изсушаващ тунел Twash 10 , съчетава функционалността на порталните автомивки с производителността, която характеризира тунелите.

ТУНЕЛНА ИНСТАЛАЦИЯ T'WASH 10
измивен тунел T'WASH 10

TWASH  e  хибрид между автоматична четкова машна и тунелна инсталация, като тази комбинация позволява да се намали необходимата застроена площ без загуба на качество  и постигане на перфектни резултати при измиване . 

 

TWASH може да се инсталира върху площ само от  9.30 м, като добавяне на допълнителни модули за измиване и нанасяне на вакса могат да бъдат монтирани  при максимално удължаване  до 15,80 м.

 

Отдел R & D & I по разработки на ISTOBAL успя да разработи  мощен софтуер, който позволява  координиране между  автоматична машина и  движението по  релси на тунелна инсталация  като по този начин  се получава перфектно измиване и изсушаване с голям производствен капацитет.

тунелни автомивки

Видео

istobal

T'WASH 30

Максимална производителност& минимално пространство

Технология и иновации за цялостно  ефективно измиване с висока производителност и механична надеждност.

Обновен  с най-новите контролни технологии, ISTOBAL T'WASH30 е съвременен тунел, който осигурява максимум ефективност и производителност при всички етапи на измиване ,подсушаване и полиране на МПС. С иновативен и авангарден дизайн T'WASH30 се грижи за много функции и допълнителни екстри възползвйки се максимално от пространството, благодарение на своята универсалност и гъвкавост.

Тунелната инсталация може да бъде конфигурирана по избор  с различни модули, арки и четки за постигане на перфектно  предварително измиване, измиване и изсушаване, ваксиране и полиране .

Към конфигураията на T'WASH30 е възможно добавяне на множесво допълнителни опици  като :

-измиване под високо налягане цялостно

-измиване под високо налягане  само за колела

-измиване на подшаси

-изплакване  с ефект на дъжд

Максимална производителност& минимално пространство

Новият модел тунелна инсталация  T'WASH30  се предлага с  различни   дължини: от 12.5 до 32 метра,  и с  капацитет на измиване и подсушаване  до 60 превозни средства на час при избор на  модул три четки и до 80 к/ч при  модул с пет четки, в зависимост от  дължината  и избора на  измивните програми.

T'WASH DRAWING

Възможноста за селектиране между  множество  настройки и дължини, заедно с богат избор от допълнителни екстри и системи за специфично измиване на критични зони, улесняват настройката на тунела за постигане на  перфектен баланс между качество и производителност. Всичко това се осигурява от високоустойчиви механични части, които гарантират непрекъсната и много ефективна работа.

TWASH 30 NEW MODEL

Иновативна входна арка с авангарден
дизайн и LED светлини за  измивните програми.

Тунелът може да включва и набор от вътрешни светлини  за  удивително изживяване в автомивката.

SIMENS ЦПУ

Общо централизиран тунелен контрол благодарение на
ново поколение контролер Siemens , ET200SP-F PN, с огромен капацитет, висока скорост на обработка на данни и  свързаност Profinet.

А7-инчов сензорен екран с нови икони улеснява управлението на всички допълнителни екстри.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОПЦИИ

ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ НА ЦВЕТА НА ВХОДНА АРКА

color carenados.jpg

ИЗМИВАНЕ НА ДЖАНТИ ПОД ВИСОКО НАЛЯГАНЕ С РОТАТОРНИ ДЮЗИ

ВИСОКОЕФЕКТИВНО ИЗСУШАВАНЕ

HIGH-EFFICIENCY DRY
HIGH-PRESSURE WHEEL-WASH WITH ROTATOR NOZZLES

ГОРЕН LED ПАНЕЛ

TOP LED PANEL

СВЕТЛИННО ПОЗИЦИОНИРАНЕ

ADDITIONAL BRUSHES
POSITIONING LIGHTS

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЧЕТКИ

ТУНЕЛИ ЗА ИЗМИВАНЕ НА КОЛИ
bottom of page