top of page

Тунелни автомивки

 

 

 TWASH 10

На преден план в измивните инсталации

Измивни тунели

 

Новият измиващ и изсушаващ тунел Twash 10 , съчетава функционалността на порталните автомивки с производителността, която характеризира тунелите.

ТУНЕЛНА ИНСТАЛАЦИЯ T'WASH 10
измивен тунел T'WASH 10

TWASH  e  хибрид между автоматична четкова машна и тунелна инсталация, като тази комбинация позволява да се намали необходимата застроена площ без загуба на качество  и постигане на перфектни резултати при измиване . 

 

TWASH може да се инсталира върху площ само от  9.30 м, като добавяне на допълнителни модули за измиване и нанасяне на вакса могат да бъдат монтирани  при максимално удължаване  до 15,80 м.

 

Отдел R & D & I по разработки на ISTOBAL успя да разработи  мощен софтуер, който позволява  координиране между  автоматична машина и  движението по  релси на тунелна инсталация  като по този начин  се получава перфектно измиване и изсушаване с голям производствен капацитет.

тунелни автомивки

Видео

logo-istobal (1).png

T'WASH 30

Максимална производителност& минимално пространство

Технология и иновации за цялостно  ефективно измиване с висока производителност и механична надеждност.

Обновен  с най-новите контролни технологии, ISTOBAL T'WASH30 е съвременен тунел, който осигурява максимум ефективност и производителност при всички етапи на измиване ,подсушаване и полиране на МПС. С иновативен и авангарден дизайн T'WASH30 се грижи за много функции и допълнителни екстри възползвйки се максимално от пространството, благодарение на своята универсалност и гъвкавост.

Тунелната инсталация може да бъде конфигурирана по избор  с различни модули, арки и четки за постигане на перфектно  предварително измиване, измиване и изсушаване, ваксиране и полиране .

Към конфигураията на T'WASH30 е възможно добавяне на множесво допълнителни опици  като :

-измиване под високо налягане цялостно

-измиване под високо налягане  само за колела

-измиване на подшаси

-изплакване  с ефект на дъжд

Максимална производителност& минимално пространство

Новият модел тунелна инсталация  T'WASH30  се предлага с  различни   дължини: от 12.5 до 32 метра,  и с  капацитет на измиване и подсушаване  до 60 превозни средства на час при избор на  модул три четки и до 80 к/ч при  модул с пет четки, в зависимост от  дължината  и избора на  измивните програми.

T'WASH DRAWING.png

Възможноста за селектиране между  множество  настройки и дължини, заедно с богат избор от допълнителни екстри и системи за специфично измиване на критични зони, улесняват настройката на тунела за постигане на  перфектен баланс между качество и производителност. Всичко това се осигурява от високоустойчиви механични части, които гарантират непрекъсната и много ефективна работа.

TWASH 30 NEW MODEL.png

Иновативна входна арка с авангарден
дизайн и LED светлини за  измивните програми.

Тунелът може да включва и набор от вътрешни светлини  за  удивително изживяване в автомивката.

SIMENS.png

Общо централизиран тунелен контрол благодарение на
ново поколение контролер Siemens , ET200SP-F PN, с огромен капацитет, висока скорост на обработка на данни и  свързаност Profinet.

А7-инчов сензорен екран с нови икони улеснява управлението на всички допълнителни екстри.

ГАМА   TC

TC, измивните  технологии непрекъснато се развиват

 

Друга производствена линия от гамата на измивното оборудване произвеждано от ISTOBAL са измивните тунели ТС .

TC представляват изцяло автоматизирани измивни инсталации с конвейерно придвижване на автомобила през фазите на измиването и изсушаването .

TC измивни тунели са предназначени за места, които изискват висока производителност.

Те са проектиране за измиване от 50  до 100 коли/час,  съчетавайки изключително качество на измиване с оптимално използване на консумативи.

Предлагат се в 13 различни конфигурации с различни дължини от 12,50м до 32 м .

bottom of page