top of page
Автоматична четкова машина M'WASH 3
Четкова машина

M'WASH 3

Най-ефективната и свързана технология за всяка нужда!
Автоматични четкови машини M'WASH3
logo_mwash3
logo_mwash

ЦВЕТОВЕ НА ВИНИЛ И ЧЕТКИ:

Съставен от 2 вертикални четки и 1 хоризонтална четка, ISTOBAL M'WASH3 портална  машина за измивана и изсушаване е разработена като  резултат от сливането на модели  M'NEX22 и FLEX5 с цел за оптимизиране на измиването на автомобили по по-гъвкав, универсален и рентабилен начин.

ISTOBAL M'WASH3 предлага по-голяма прецизност и ефективност на почистване благодарение на широката гама от опции:

  • ЗА ВИСОКО НАЛЯГАНЕ

  • ПОДОБРЕНО НАНАСЯНЕ НА ХИМИЧНИ ПРОДУКТИ, което достига до целия профил на автомобила.

  • ДВЕ ПОЗИЦИИ НА НАКЛОН НА СТРАНИЧНИ ЧЕТКИ и 10° вертикален наклон на четките.

  • ПЛЮС МНОЖЕСТВО ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОПЦИИ, които може да се включат в конфигурацията на модела.

 С възможност за персонализиране на предна декорация  и  четки в един и същи цвят по избор на клиента от стандартна цветова гама по RAL предлагана от ИСТОБАЛ.

istobal-mwash2-carwash-colours

По-голяма прецизност и

ефективност на измиване

*Моля, консултирайте се с цветовата таблица на Истобал.

logo_mwash3

ПО-ЕФЕКТИВЕН

mwash3-specs

 ПО-ГОЛЯМ КОНТРОЛ

ISTOBAL M'WASH3 поддържа контрол на скоростта и позицията благодарение на честотни инвертори и енкодери, които позволяват по-голям контрол върху четките и хоризонталното сушене, намалявайки времето за изпълнение на програмите за измиване и сушене чрез оптимизиране на скоростта на движение на машината.

Превъзходна недвойна система за високо налягане с дюзи с нулев ъгъл, с възможност за прилагане на осцилиращо и странично високо налягане в едно и също преминаване.

ПО-ГОЛЯМА ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Продължаваме с комбинациите от височина и ширина във всеки модел, за да покрием всички нужди от измиване на днешния автомобилен пазар.

Стандартна ширина на измиване 2,50 м от огледалата на автомобила. Предлага се и в ширина 2,70 м.

ПО-КОМПАКТЕН

благодарение на конструкцията на колоната.Машината включва до 4 странични тръби, напълно изравнени с колоната. Напълно чист проход, без надвес, за да се избегне всякакъв контакт с огледалата за обратно виждане на автомобила.

 

Напълно интегрирани тръбни елементи и обтекатели на колоните позволяват ясна видимост и подобрена естетика. Алуминиеви релси със затворен профил и изравнени с хоризонталното изсушители и водач на четката, които са интегрирани в дизайна на безопасността срещу падане чрез блокиране.

M'WASH3 осигурява по-голяма видимост и усещане за простор, благодарение на оптимизираната си централна структура, която предлага до 12 см повече пространство за превозно средство от конкуренцията за същата ширина на машината.

 

ПРОГРАМЕН КОНФИГУРАТОР

mwash3-front-car

НОВИ ФУНКЦИИ
ПОДОБРЕНО КАЧЕСТВО НА ИЗМИВАНЕ

Благодарение на страничния наклон на четките, ISTOBAL M'WASH3 постига пълен контрол върху двете позиции на наклон на страничните четки.

Най-оптимизираното съотношение на пазара, до 12 см повече проход за превозното средство със същата ширина на машината

Стандартно монтирана в порталните машини от серията  ISTOBAL M'WASH гъвкава система за програмиране позволява всяка измивна програма да се персонализира лесно и интуитивно.

Това дава възможност за удобно настройване на скорости,дозировки, светлинни кодове и други функции спрямо нуждите на избраните измивни програми.

Превъзходна недвойна система за високо налягане с дюзи с нулев ъгъл, с възможност за прилагане на осцилиращо и странично високо налягане в едно и също преминаване.

ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ

ПОВИШЕНА ЕФЕКТИВНОСТ

Дизайнът на хоризонталната и страничната изсушаваща дюза максимизира производителността, минимизирайки консумацията на енергия (двигатели с 1500 оборота в минута) и намаляват  шума  (74,7 dB в комбинация от 14 kW).

MWASH 3 ISTOBAL
M'WASH 3
ВИСОКО НАЛЯГАНЕ
High pressure

Различни опции за предварително измиване под високо налягане, които подготвят автомобила , за да се подобри резултата от последващото измиване с четка.

Опциите варират от 15 до 80 бара

АРКА С INFINITE MOUSSE
/АКТИВНА ПЯНА СЪС СВЕТЛИНЕН ЕФЕКТ/
INFINITE MOUSSE FOAM ARCH

Той осигурява изненадващ начин за измиване на автомобила през завеса от активна пяна с препарати ISTOBAL®, които отлагат слой от продукт с висока плътност върху цялото тяло на автомобила.

ЦЕНТРИРАЩИ LED ВОДАЧИ ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА
STAINLESS STEEL LED GUIDES

Светодиодни центриращи водачи от неръждаема стомана, с три възможни конфигурации.

ИЗМИВАНЕ НА КОЛЕЛА
WHELL-WASH

Многодискова четка за измиване на колела, с осем самостоятелни вътрешни четки, които дълбоко почистват дори най-трудните за достигане места .

ХИМИЧНО ПРЕДИ ИЗМИВАНЕ 
CHEMICAL PRE-WASH APPLICATIONS

Различни варианти на химически пяна спрей,

за най-упоритите замърсявания,  постигащ изключително добър ефект. 

ПЛАЩАЩИ ТЕРМИНАЛИ 
PAYMENT TERMINALS

Широки възможности за подобряване на потребителското изживяване в съоръжението.

Автоматични четкови машини M'WASH3
bottom of page