top of page
dog wash machines

Какво представляват машините за къпане на кучета 

"Иновация в   самообслужването"  

Машините за къпане на кучета са иновация в самообслужването, която предлага на собствениците на любимци един бърз, лесен и удобен начин техните четириноги приятели да бъдат чисти и свежи, а на инвеститорите иновативен и доходен бизнес .

dog wash machines

ТЪРСИТЕ ИДЕЯ ЗА НОВ БИЗНЕС ?

Днес много хора си задават въпроса : Какъв бизнес да започна, как и къде да инвестираме? Вторият въпрос, който възниква, е бързата възвръщаемост на инвестицията? 

Не се страхувайте да направите първата крачка към инвестиране в машините на самообслужване за къпане на кучета , защото  този иновативен и печеливш бизнес ,ще ви осигури постоянни приходи с минимални инвестиции. 

 

Свържете се с нас за повече информация !

машини на самообслужване за къпане на кучета.jpg

ИНОВАЦИЯ В СЕКТОРА НА САМООБСЛУЖВАНЕТО

Иновативни за българския пазар машините, които предлагаме са оптимален вариант за всеки, който желае да стартира нов доходоносен бизнес или да увеличи потока си от клиенти, предлагайки нова услуга във вече работещ бизнес.

Имате възможност да предложите иновативна услуга, чрез която да сте конкурентоспособни и печеливши като същевременно съкратите до минимум разходите си за персонал.

machini za kapane na kucheta

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ МАШИНИТЕ НА САМООБСЛУЖВАНЕ

ПОЛУЧАВАТЕ

  • 92% Печалба от услугата

По-голяма рентабилност за вашия бизнес.

 

  • Готов бизнес модел

Ние можем да ви предложим разработен бизнес модел, с който да възстановите инвестицията си за кратък период от време.

Без значение от големината и козината на кучето , благодарение   на различните   програми, които машините предлагат всеки собственик може бързо, лесно и удобно да изкъпе своето куче с минимални усилия .

bottom of page